top of page

Jsme lyžařská a snb akademie



Učíme srdcem.

Protože si stále myslíme, že tuto službu nemůže dělat každý, komu "někdo jen tak " vydá licenci.


Letos to nebylo jen o výuce mrňousů. Léčíme bloky. Opravujeme motoriku. Nebyli to lehcí klienti, ale oni si nás zřejmě proto našli. Praxe? Trpělivost? Know-how? Metodika?


I pro návrat zpět do Jeseníků. Někteří si nás pamatovali - to mne potěšilo i dojalo zároveň. Jiní nepochopili ceník a to nám nevadí. Nemůžeme vyjít vstříc všem. Aspoň se tak dostalo na ty, co fakt chtěli a potřebovali "pomoci".


Proč ještě?


Protože Sherpaski.cz fungovala roky v mnoha pobočkách Jeseníků, kdy instruktory jsme si školili a vybírali sami osobně. Bylo jich za ty roky přes 1 200. To je sakra hodně. :)


Protože jsme dali život projektu Chcibytinstruktor.cz , jež každoročně přiláká přes 40 uchazečů o akreditovanou licenci instruktora lyžování a snowboardingu, kterou s vlastní akreditací vydáváme a školíme osobně. A pořád nás to strašně moc naplňuje!


Protože spousta našich klientů, kamarádů a top lyžařů s námi pravidelně jezdí na zahraniční akce na ledovce vždy v listopadu, prosinci, březnu, dubnu. Kde jezdíme trošku vyšší ligu lyžování, než na sjezdovkách ČR. Skicamp.cz se to naše 12ti leté "miminko" jmenuje :)


Protože jedu s těmi malými adepty "na závodníky", dovezu je, odtrénuji, přivezu atd.atd...


Protože, když už instruktoři nemají čas, neb: studují, odjeli do zahraničí, otěhotněli :) atd.., najdete v Jeseníkách a na Pradědu nás...


Osobně :)


Jolana a Petr Wagner



Ps: letošní zima snad ještě nekončí ! Přejeme všem hodně zdraví a klidu!


57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

21 let...

bottom of page